Mette Solli om å trene på Dælenenga

mettesolli

Mette Solli er medlem av Fighter Kickboxingklubb, hun har vunnet blant annet Proffverdensmester-tittel, VM-gull, EM-gull, nordisk gull og NM-gull. I 2009 vant hun sin sjette VM-tittel som profesjonell.

I 2011 deltok hun i kjendisversjonen av 71grader nord og nylig var hun med i mesternes mester hvor hun endte på en tredje plass.

Her er hennes uttalelse angående nytt flerbruksanlegg på Dælenga:

«Jeg gikk over dørstokken på Dælenenga en januardag i 1998. Hadde det ikke vært for at jeg var så ekstremt nysgjerrig på kickboxing så hadde jeg nok snudd i døren.

Etterhvert gikk skeptisen bort og jeg følte meg hjemme i de slitte lokalene. På dugnadsarbeid kom jentegarderoben opp og vegger ble malt, utad ble det riktig fint.
Om sommeren står heten i taket og svetten siler langs veggene, om vinteren er ullundertøy helt essensielt. På toalettet i kjelleren leker rottene.
Dælenenga var mitt andre hjem i mange år, det er endel av min historie og mange før meg. Det betyr mye for mange, også meg.
 
Lokalene har mye historie og nostalgi, men dette blir desverre ikke ivaretatt, det forfaller. Det er heller ikke et bygg som er tilrettlagt for idrett innvendig.
 
Jeg er opptatt av at barn og unge får et aktivt tilbud i nærmiljøet. Idretten skaper sunne verdier og holdninger, men fremfor alt glede.
Barna i bydelen trenger en idrettshall. Derfor er jeg for å bygge en ny hall på Dælenenga. «